August 12, 2008

BTN, INPRO, final exam..

Posted in diary, memories, personal at 10:54 am by bello

okay, dah lama aku tak tulis blog, hehe.. baru2 ni aku gi BTN aka biro tatanegara, orang ramai tanye, so macam mana? hehe..jwpn aku senang je, i’m still neutral..haha.. aku x suka sangat la politik2 ni..korang pn tau kan situasi politik kat negara kita skng camne.. bagi aku stiap parti tu ade pro ngan cons nye, so xyah la nk taksub sgt.. aku xkesah parti mane yg nk memerintah negara ni, janji kebajikan rakyat terjaga, n paling penting, Islam sebagai tunjang utama dalam segala-galanya. ok.

then balik2 btn je, terus ade penutupan sukan inpro, alahai..penat sgt sume orang siapkan kostum2 perarakan..tp at last, mep xmenang pn.. aku sangatla xpuas ati, begitu juga dengan yang lain, asal program *tuut* leh menang lak?  persembahan yg sgt TIDAK luar biasa, biasa je bg aku, kalo stakat maskot je best baik xyah..ok la if xnk mep menang pn, at least dpt no 3 pn ok la..

well, biarlah, benda dah berlaku, kami xde hak nk g ubah suka2 hati..kan? haha..at least kitorang rasa penat kitorang berbayar la, NEVER UNDERESTIMATE US! yeah! ingat mep ni sume lembik2 ke..kitorang pn cam korang gak, yg berbezanya fahaman kita..ok dah, jgn lelebih nabilah, kang wujud sentimen pemprograman lak, haha.. kne aku akta ancaman dalaman lak..haha..

so dis week, aku tgh final..korang doakanlah kejayaan kitorang..xnk sorang pn dak MEP yg xlepas cut off point n xleh fly..insya allah sume akan fly ke destinasi masing2.. insya allah…

Advertisements